Mingelkväll.

18:00 Mingel i puben (McWell)
Ca: 19:30 Välkommen till bords (McWell)
Ca: 19:45 Praktisk information
Ca: 20:00 Tomas Lundmark
Ca: 20:10 Mat

 

 

Om du är Intresserad av mingelkväll med en buffé  kontakta Anders Svedjevik 070-667 85 76. Efter 21:00 är det fritt inträde.


21:00 Eftersläpp fritt inträde

Ca: 21:00 Rommish

 

Rommish är en ny artist på den Svenska hiphop scenen. Efter början av sin musikaliska resa med tjejkollektivet, ”GangSheBang”, bestämde hon sig att studera på musikhögskolan i Piteå. Med rötterna i Göteborg och mellanöstern skriver hon texter och skapar sina egna produktioner. Hon har gigat intensivt runt om i Sverige på bl.a. Filmfestivalen, Manifest On Tour och Pride.

 

 

Ca: 21:30 The Wunderbaum Band (kärnan)

 

Högt tempo, långt hår och mycket kärlek. Resultatet är i en härligt energisk musikmix, akustisk pop och folkrock med allsång på topparna. Fem grabbar som sammanstrålat från olika delar av europa, Frankrike, Tyskland och Sverige, bjuder på en skön konsertupplevelse som ni kommer att minnas länge!

 

 

 

 

Ca: 23:00 Paradolia (kärnan)

Progressiv hårdrock/metal från norra Sveriges skogar. Med en fusion av stilar och dynamik lämnar de ett avtryck hos lyssnaren av oordning och häpnad, men framförallt hänförelse.

Du kommer att fråga dig själv mer än en gång om upplevelsen är verklig. Tunga riff, unika melodier, den perfekta blandningen av rå, smutsig hårdrock och vackra lyriska låtar. Deras musik ger en känsla som kan efterlikna en dröm – du kan se det, men du kan inte ta det.

https://www.facebook.com/paradoliaband/

https://open.spotify.com/album/2rF2LexrJwQ34I4EF62tdH?si=cFaOUYWITJutXQMcPwtrig

https://www.youtube.com/watch?v=P4zj6Tt2OU4