Kulturslaget är en gratisfestival som slår ett slag för alla fantastiska människor som uttrycker och bildar sig i samarbete med ABF. En dag fullproppad med programpunkter som seminarier, kulturinslag, tea-party och tävlingar, där alla är välkomna. Kulturslaget är till för alla åldrar, alla färger – bara möjligheter.

 

Vi har i år slagit ihop två event: ”Ordet Fritt Norr”, och det äldre eventet ”Kulturslaget”. Vi har tagit fram en ny logga för Kulturslaget, med syftet att främja inkludering ännu mer än tidigare.

Kulturslaget sker den 24:e augusti 2019 på Folkparken Skellefteå. Evenemanget är helt gratis, och vi bjuder på kaffe, kaka, varmkorv, samt något läskande.

För deltagande under dagen finns möjlighet för en frivillig deltagaravgift. Det innebär att en kan swisha det som känns som en lämplig summa, eller be att få en faktura på summan. Obs: avgiften är frivillig.

 

Vi vill att Kulturslaget ska vara ett sätt för alla som samarbetar med oss på ABF att få visa upp sig och sin verksamhet. Det rör sig om allt ifrån fackförbund och PRO, vidare till etniska föreningar, skateboard, graffiti, musik, hantverk och mycket mer därtill. Allting bygger på det egna initiativet att få synas, och glädjen i det hela. ABF hjälper till att göra detta möjligt, vilket är precis det vi är som bäst på.